Headerfoto

Werken waar je wilt

isolve helpt je met de beste oplossingen die Cloud Computing te bieden heeft. Altijd toegang tot je eigen applicaties en bestanden vanuit huis, in de trein of bij een opdrachtgever. En het onderhoud, beheer en de veiligheid? Die houden wij voor je in de gaten. Bovendien bespaar je enorm op de kosten, want je hoeft geen dure servers en licenties aan te schaffen.

Laat ons weten wat je nodig hebt, maar vooral wat je niet nodig hebt. Want waarom zou je betalen voor iets wat je niet gaat gebruiken? Of je nu alleen werkt aan een enkele opdracht of met een groot team aan een ingewikkeld en uitgebreid project, wij zorgen voor een oplossing op maat. Zo kun je altijd werken waar en wanneer je wilt.

Werken waar je wilt

Vrijheid, blijheid

Wil jij ook een betere balans tussen werk en privé? Lekker productief zijn, met plezier werken aan je projecten en niet begrensd zijn door tijd, locatie of apparaat? Met de oplossingen van isolve richt je zelf je ideale werkdag in. Je bent niet meer afhankelijk van een vaste werkplek, maar hebt je eigen bureaublad altijd bij de hand. Werk op je laptop, tablet, telefoon of een desktop, waar en wanneer je wilt. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding, voor de rest zorgen wij.

Werken waar je wilt

Bespaar op kosten

Met een online werkplek bespaar je veel geld. Je betaalt alleen voor wat je werkelijk gebruikt en hoeft niet te investeren in servers, server-onderhoud en server-beheer. Ook betaal je niet meer voor licenties die niet worden gebruikt of voor duur ingerichte werkplekken waar niemand zit.

Werken waar je wilt

Afgestemd op jouw wensen

We richten je bureaublad helemaal in zoals jij dat wil. Inclusief de applicaties die je voor je werk nodig hebt. Zo heb je op je laptop, tablet én smartphone toegang tot precies dezelfde programma’s en kun je altijd bij je bestanden. Werk je tijdelijk met heel veel mensen aan een groot project of event? Dan schalen we eenvoudig tijdelijk op. Vertel ons je wensen, we denken graag met je mee!

Werken waar je wilt

Zorgeloos en stressvrij

Om productief te kunnen zijn, moet je zorgeloos en zonder stress kunnen werken. Niet gestoord worden door vervelende pop-ups, virussen of spam in je inbox. isolve werkt achter de schermen aan de veiligheid van jouw online werkplek. Wij zorgen ervoor dat je snel kunt werken, dat je niet wordt lastiggevallen door updates en dat er altijd een back-up is van alles waar je aan werkt. Zo kun jij ongestoord je werk doen.