Headerfoto

Betrouwbaar ICT systeembeheer en automatisering

Op zoek naar een deskundige partner die de ICT- of IT-infrastructuur van jouw bedrijf naar een hoger level kan tillen? Productief zijn en de vrijheid hebben om te doen waar je goed in bent, zonder je druk te maken over techniek? Identa helpt! Vanuit ons hoofdkantoor in Heteren bedienen we bedrijven in onder andere Arnhem, Nijmegen, Wijchen, Wageningen, Veenendaal, Tiel en omstreken. Of je nu een mkb-onderneming hebt of een groot productiebedrijf, geen vraag is te gek. Wij worden graag als collega van jullie eigen ‘in huis’ ICT-afdeling gezien. Geen bedrijf is hetzelfde, daarom denken we bij identa verder dan standaard oplossingen en zetten we graag een stapje extra.

Systeembeheer uitgevoerd door deskundige ICT’ers

Net zoals een auto of machine, moeten ook computersystemen en computernetwerken goed worden onderhouden. We weten als geen andere hoe computersystemen werken. We organiseren en onderhouden je netwerken en versterken de beveiliging van firewalls om zo goed mogelijk beschermt te zijn tegen bijvoorbeeld cryptolockers, malware en andere bedreigingen van buitenaf. Daarnaast zorgen we ervoor dat je applicaties up-to-date en geoptimaliseerd zijn, zodat je veilig, vrij van virussen en spam je werk kunt blijven doen en medewerkers sneller en efficiënter kunnen werken. We ontzorgen je graag en zien er vervolgens op toe dat alles goed blijft werken.

All-in serverbeheer

Bedrijfsservers zijn onmisbaar bij zowel mkb als grote bedrijven. Het is dé plek waar e-mail, documenten, foto’s, video’s en andere belangrijke bestanden opgeslagen worden. Niet vreemd dus dat er steeds hogere eisen gesteld worden aan de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van deze servers. Identa onderhoudt graag de server van jouw onderneming, zorgt ervoor dat de laatste (antivirus)software en updates geïnstalleerd zijn en dat back-ups naar de cloud uitgevoerd zijn. Daarnaast brengen we voor je in beeld hoe we de servers veilig houden.

Werkplekbeheer uitbesteden?

Hoe richt je een werkplek optimaal in? Hoe zet je de gebruiker helemaal centraal? Zomaar een paar vragen die we te horen krijgen en waar we wel raad mee weten. Identa is immers niet voor niets het ICT-mannetje van jouw organisatie. We weten wat er in jouw bedrijf speelt, kennen de technische omgeving, weten wat de functionele wensen zijn en we staan ook voor je klaar op gebied van werkplekbeheer. Van het beveiligen van printers tot het installeren van jouw ideale werkplek en regelen van verdere kantoorautomatisering. Onze ICT-specialisten voeren dit beheer op locatie uit, zodat we direct problemen met bijvoorbeeld software of je computer kunnen oplossen. Wanneer problemen complexer zijn, kun je gebruik maken van een bruikleen computer die kosteloos beschikbaar wordt gesteld gedurende een eventuele reparatie. Tevens hebben al je collega’s en medewerkers de mogelijkheid om vragen aan ons te stellen en hun wens rondom automatisering met ons te bespreken, zodat iedereen krijgt wat hij of zij nodig heeft.

Consultancy & maatwerk

We hebben er lol in om jouw IT-vraagstukken op te lossen. Hoe groot, klein, makkelijk of moeilijk dan ook. Samen maken we de behoeften, wensen en eventuele achterliggende vraag inzichtelijk en bieden we je een passende oplossing op maat. Soms ook in samenwerking met een of meerdere van onze vele partners. Bijvoorbeeld welke clouddiensten het beste bij je bedrijf passen, hoe je winkel automatisering op kunt zetten of hoe bepaalde software gestart en gebruikt kan worden op meerdere apparaten of locaties. We denken mee, adviseren, voeren uit, ontzorgen en leveren de technische maatwerk oplossing die precies voldoet aan je verwachting. Bij identa krijg je nét dat beetje extra.

Helpdesk & 24-uurs service

Onze helpdesk is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor advies, vragen of problemen met betrekking tot systeembeheer, computers en telefoonverkeer. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring vinden we altijd wel een manier om je vraagstuk op te lossen. Of dat nu op afstand is of bij je op kantoor, we zorgen ervoor dat je snel weer aan het werk kunt.

Tamara

Meer weten?

Ons doel is om jouw IT, ICT en automatisering uit handen te nemen en ervoor te zorgen dat je kunt werken waar je wilt. Vanuit ons hoofdkantoor in Heteren opereren we in onder andere Arnhem, Nijmegen, Wijchen, Wageningen, Veenendaal, Tiel en omstreken. Wil je meer weten over onze maatwerkoplossingen? Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Onze specialisten gaan graag met je in gesprek.

Onze diensten

 • Systeembeheer
 • Serverbeheer
 • Werkplekbeheer
 • Consultancy
 • Helpdesk
 • Automatisering
 • Beheer ICT en IT

Wat mag je van ons verwachten?

 • Alles op gebied van automatisering
 • Brede kennis en jarenlange ervaring
 • Betrouwbaar
 • Persoonlijk
 • Oplossingen en advies op maat
 • Vaste contactpersoon
 • 24/7 bereikbaar
 • Als jij doet waar je goed in bent, zorgen wij voor de rest