Headerfoto

Werken waar je wilt

Wil je lekker productief zijn en met plezier je klanten bedienen, zonder je druk te maken over techniek? identa helpt! Elke oplossing is maatwerk en is geïnspireerd door jouw organisatie. We denken verder dan de standaard ICT oplossingen en zetten graag een stapje extra. Als jij doet waar je goed in bent, zorgen wij voor de rest.

Werken waar je wilt

Van ontwerp tot beheer

Automatisering is er in allerlei vormen en op heel veel verschillende gebieden. Elke organisatie is anders en heeft zijn eigen manier van werken. Om ervoor te zorgen dat alles achter de schermen goed werkt, denken wij graag met je mee over de juiste inrichting van de systemen en applicaties in je organisatie. Zo wordt je van begin tot eind ontzorgt en is de IT van jouw organisatie in goede handen.

Werken waar je wilt

Onderhoud & Optimalisatie

Net zoals een auto of machine, moeten ook computersystemen goed worden onderhouden. Vrij van virussen en spam, voorzien van de laatste versies van applicaties en helemaal up to date. Bovendien kunnen er vaak zaken geoptimaliseerd worden, waardoor medewerkers sneller en efficiënter kunnen werken. Wij zijn graag jouw partner op het gebied van systeemonderhoud en -optimalisatie!

Werken waar je wilt

Probleemoplossing

Wij hebben er lol in om ingewikkelde IT-problemen op te lossen. Klein of groot, makkelijk of moeilijk. Met onze kennis en ervaring vinden we altijd een manier en zorgen we ervoor dat je weer snel aan het werk kunt. Dat kan op afstand of bij je op kantoor, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Werken waar je wilt

Advies

IT is een vak apart en in de meeste gevallen wil je er zo min mogelijk mee te maken hebben. Daarom kun je alles wat te maken heeft met systeembeheer, computers en telefoonverkeer met een gerust hart aan ons overlaten. Wij adviseren je graag over de beste oplossingen voor een optimale IT omgeving.